Termékek HÁZ ÉPÍTÉSÉHEZ ÉS REKONSTRUKCIÓJÁHOZ

Részletek és nagyobb egységek, blokkok és válaszfal darabok, mennyezetgerendák és ragasztó. A komplex építési rendszernek köszönhetően bármit megold. A PORFIX ideális új házhoz, lakásfelújításhoz, garázs építéséhez. Kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, ezenkívül a prémium termékek közel nulla energiaigényű épületekhez is alkalmasak.

Termékek

BLOKKOK

Kvarchomok alapú blokkokat gyártunk csap-horony-zseb (PDK) vagy sima (HL) kivitelben. A csaphornyos blokkokat nem kell a függőleges felületeiken ragasztani – a csap és a horony könnyen illeszkednek egymáshoz. Nemcsak falazóhabarcsot, hanem jelentős időt és pénzt is megtakarít. A praktikus zsebes markolat, amely a blokkok oldalán található, megkönnyíti az anyagmozgatást. A sima blokkokat elsősorban tűzálló és akusztikai konstrukciókban használják, ahol a függőleges hézagok ragasztása szükséges.

ÁTHIDALÁSOK ÉS U-PROFILOK

Az áthidalások a nyílások és átmenetek feletti tér áthidalására szolgálnak, kerületi falazatban, belső teherhordó falazatban, de válaszfalakban is (miközben megkülönböztetünk teherhordó és nem teherhordó áthidalókat). Méreteiknek, az áthidalások több darabból történő összerakásával könnyebb kezelhetőséget és egyben rugalmasságot tesznek lehetővé az igényes műszaki részletek megoldásában, figyelembe véve az adott épület preferenciáit (hőtechnika és statika).