Termékek HÁZ ÉPÍTÉSÉHEZ ÉS REKONSTRUKCIÓJÁHOZ

Részletek és nagyobb egységek, blokkok és válaszfal darabok, mennyezetgerendák és ragasztó. A komplex építési rendszernek köszönhetően bármit megold. A PORFIX ideális új házhoz, lakásfelújításhoz, garázs építéséhez. Kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, ezenkívül a prémium termékek közel nulla energiaigényű épületekhez is alkalmasak.

Termékek

HORDOZÓ FALAZAT

A PORFIX P2-400, P2-440, P4-600 és P6-650 pórusbeton blokkokat kvarchomok bázisán gyártjuk csap-horony-zseb (PDK) vagy sima (HL) kivitelben.

A mészhomok PORFIX AKU P20-1800 termékeket 248mm, 199mm és 175mm szélességgel csap-horony-zseb (PDK) kivitelben gyártjuk.

NEM TEHERHORDÓ FALAZAT

A pórusbeton válaszfal darabok a PORFIX építési alaprendszer részét képezik, és elsősorban a belső elrendezés felosztására szolgálnak nem teherhordó falazatként és sima (HL) kivitelben gyártjuk. A PORFIX AKU P20-1800 150 mm széles és P15-1400 125 mm széles mészhomok termékek a belső elrendezés felosztására szolgálnak nem teherhordó falazatként, és csap-hornyos (PD) kivitelben gyártjuk őket.

ÁTHIDALÁSOK ÉS U-PROFILOK

Az áthidalások a nyílások és átmenetek feletti tér áthidalására szolgálnak, kerületi falazatban, belső teherhordó falazatban, de válaszfalakban is (miközben megkülönböztetünk teherhordó és nem teherhordó áthidalókat). Méreteiknek, az áthidalások több darabból történő összerakásával könnyebb kezelhetőséget és egyben rugalmasságot tesznek lehetővé az igényes műszaki részletek megoldásában, figyelembe véve az adott épület preferenciáit (hőtechnika és statika).