A leggyakoribb kérdések

Érdemes a PORFIX-ből építeni?

Biztos vagyok benne. Idő és pénzügyi. A komplex PORFIX építési rendszer lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan és hatékonyan építsen. Képes alkalmazkodni a legigényesebb részletekhez, tökéletesen működik, könnyű és pontos. A szénsavas betontömbök kiváló hőszigetelő paramétereinek köszönhetően a beköltözés után azonnal számíthat az energiamegtakarításra. Új vagy felújított háza modern életet biztosít, amely megfelel a minőség és a környezetvédelem minden követelményének.

Hogyan és hol vásárolhatok PORFIX-et?

Ha ön építkezik, és olyan anyagokra van szüksége, mint például egy új családi ház, felújítás vagy épületmódosítás, vegye fel a kapcsolatot a régió porfix szerződéses szállítóinak egyikével. Örömmel mutatjuk be blokkjainkat, megállapodik a gyűjtésről és a szállításról.

Ha Ön egy építőipari vállalatot vagy építőanyag-eladót képvisel (és nem porfix vállalkozó), kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában működő értékesítési képviselővel.

Úgy döntött, hogy a házunk a PORFIX-től lesz, segítesz nekem?

Gratulálok! Készen állunk arra, hogy kéznél legyünk. Böngésszen a munkafolyamat között, és nézze meg a videót. A PORFIX egy összetett építési rendszer, játékosan építhet vele egy házat. Örömmel segítünk az anyagfogyasztás kiszámításában, az épület kialakításában, a szerszámok bérlésében. Keresztbe tesszük az ujjainkat.

Mi a helyzet a porfix tűzállósággal? Nem éghető?

Az STN szerint a szénsavas betont a nem éghető anyagok kategóriájába sorolják – A osztály.