A PORFIX cégről

Minőségirányítás

iso-9001-iso-45001-iso-14001-small.jpeg

A PORFIX menedzseli a minőséget

Az új piaci környezet magas minőségi, hatékonysági és termelékenységi követelményeket hozott magával. Az ügyfélnek biztosnak kell lennie abban, hogy támaszkodhat termékeinkre. És ennek az egyetlen módja, hogy megnyerjük és megtartsuk bizalmát, a jó minőségű termelés és szolgáltatások. Csak ezekkel éri el a versenyképességet a hazai és a nemzetközi piacon minden modern vállalat.

 A cég minőségirányítási rendszere 2003 óta az ISO 9001 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelően épült, karbantartott és továbbfejlesztett. A szabvány követelményeinek a minőségirányítás területén való megvalósításával a minőségirányítási rendszer tartósan fejlődik és az eszközöket minden érdekelt fél elégedettségének elérésére használjuk fel.

A társaság környezetvédelmi tevékenysége során figyelembe veszi a levegő-, víz- és hulladékvédelem területén a jogszabályi előírásokat, és biztosítja a társaság fejlődését a környezetvédelem területén az ISO 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer elveinek megfelelően.

A munkahelyi biztonság és egészségvédelem elveinek az ISO 45001 szabvány szerinti alkalmazása mindenekelőtt a munkahelyi biztonság és egészségvédelem megbízható irányítási rendszerének kialakítását hangsúlyozza annak érdekében, hogy a munkavégzés ne legyen káros hatással a munkavállalókra, a munkahelyi kockázatok tartósan csökkenjenek, és fokozatosan szűnjenek meg a munkahelyi balesetek, foglalkozási megbetegedések és egyéb egészségkárosodások a munka végzése során, egyúttal megelőzzük a nemkívánatos események, balesetek és tűzesetek előfordulását.

A szabványok követelményeivel összhangban valósul meg a cég Politikája mindhárom rendszer számára.

Az alkalmazott irányítási rendszerek működőképességét és hatékonyságát a TÜV SÜD Slovakia s.r.o. Bratislava (Pozsony) tanúsító cég rendszeresen ellenőrzi. A PORFIX márkatermékek fejlesztése, gyártása és értékesítése minőségének növelése felé tett utunk helyességét nemcsak az egyes irányítási rendszerekre kiadott tanúsítványok bizonyítják, hanem a 2019-ben a minőségfejlesztéshez való hozzájárulásért odaítélt Kiválósági Tanúsítvány is.

 

 

Tanúsítvány STN ISO 45001:2019

Tanúsítvány STN ISO 14001:2016

Tanúsitvány STN EN ISO 9001:2016