P6 -650 PORFIX VÁLASZFALTÉGL

A pórusbeton válaszfalak kiegészítik a PORFIX építési rendszert. Egyedülálló mikroklímával rendelkeznek, gyorsan felépíthetők, és az egyéni igényeknek és követelményeknek megfelelően könnyen feldolgozhatók. Koszorúk falburkolataként is használhatók.
PORFIX VÁLASZFALTÉGL

Mik az erősségeik? A pórusbetonból készült válaszfalak, mint a tömbök, felszívják és felszabadítják a levegőből a nedvességet. Kiegyensúlyozzák a helyiség páratartalmának változásait, és lehetővé teszik a vízgőz átjutását a falakon. A mikroklimatikus tulajdonságok mellett különösen értékelni fogja az építés gyorsaságát, a közönséges szerszámokkal való könnyű megmunkálás lehetőségét és a kívánatos hangszigetelő képességet.

Mire jók? Bárhol, ahol gyorsan, pontosan szeretne építeni, és tervezni szeretne dekoratív fülkék vagy hornyok kialakítását a vezetékekhez.

Mit kell még tudni? A PORFIX válaszfalakat P2-500 szilárdsági-térfogat osztályban, a 200 mm széles válaszfalakat pedig P4-600 és P6-650 osztályban is gyártják.

Árjegyzék

Termék/változatok Bruttó térfogatsúly (kg/m³) Léghangszigetelés (Rw) Szállitási súly (kg/rak) Szallitási súly (kg/db) Raklap tartalom (m³) Raklap tartalom (db) Fogyasztás (db/m²) Ár (afa nélkül) (Euró/db)
P6 -650 650 -- -- -- -- -- 8 --

Paraméterek

Paraméterek neve P6 -650
Hosszúság (mm) 500
Mérettartósság – nedvesség változása (mm/m-1) 0.2
Vízgőz áteresztés 5/10
Fagyállóság --
Felszívóképesség Ne hagyja szabadon
Kötéskohézió – jellemző kezdeti hajlító húzószilárdság (N/mm²) 2
Magasság (mm) 250
Hővezetési együttható (λu) (W/(m.K)) 0.11
1 ≤ 0,5
Tűzzel szembeni viselkédes Eurotřída A1

Letöltés