Videó Kereskedelmi épületek

Pizzéria Kuželna Trutnov

„Valóra váltottam az álmomat – köszönhetően a PORFIX-nek – mondja a pizzéria tulajdonosa“
tárgy
Komerční stavba
fekvés
Trutnov
leírás:

Az eredeti tervek egy kicsit eltérőek voltak, de a jelenleg működő Kuželna Trutnov pizzéria tulajdonosa végül nagyon elégedett. Az épületet, amelyet PORFIX-mel újított fel, stilizált, de belül nem tudod, hogy néhány méterre ülsz az első osztályú úttól. David Suk piizery kínál békét, melegséget és kiváló konyha.

"Az eredeti szándék az volt, hogy egy pizzériát hozzunk létre egy étteremmel, ahol egy tisztességes borbolt található, végül az épület az emeleten épült, van egy vendégház és egy melléképület, amely nem lakóhelyként szolgál a gyógyszertár működéséhez" - írja a tulajdonos, megjegyezve, hogy a felújítást számos meglepetés kísérte. Például az eredeti dokumentáció olyan építőanyaggal működött, amely nem bizonyult túl megfelelőnek."Az építkezés során sok nem szokványos helyzetet kezdtünk megoldani, többek között az eredeti konstrukcióban görbe falakat, egyfajta improvizációt kellett folytatnunk, és a porfix tűnt számunkra a legmegfelelőbb anyagnak. Különösen ott, ahol a függőleges szerkezetek maradványait egy új szerkezethez kellett kötnünk, nagyszerű, rugalmas anyagnak bizonyult. Nagyszerű edzni, viszonylag könnyű, és tökéletes felhasználási lehetőséget kínál" - mondja David Suk.

Nagyra értékeli a PORFIX kiváló hőszigetelő tulajdonságait és a külső hangok csillapításának képességét is. Az egyik fontos tényező, amelyet figyelembe vett a választás során, az ár volt. "Hasonló anyagokhoz képest az alábbi tanácsokat kaptuk" - mondja D.Suk. Ugyanakkor dicséri a számológépet, hogy a PORFIX weboldalon választotta az építőanyag fogyasztását. "A projekt megvalósításának köszönhetően valóra vált az álmom – a munka ismét szórakoztatni kezdett" – mosolyog a Trutnov pizzéria tulajdonosa.