Videó Családi ház

Passzív családi ház, Smržov u Smiřic

„Ha télen süt a nap, gyakorlatilag nem kell megfulladni“
tárgy
Családi ház
fekvés
Smržov
leírás:

Az első földrúgás óta eltelt kevesebb mint hat hónap alatt Josef Vomočil családjával együtt költözhetett. "Még akkor is, amikor a tervező és én festettük a házat, az energiaellátó épület koncepcióján gondolkodtunk. És valóban tudja, télen, amikor süt a nap, gyakorlatilag nem kell itt megfulladnunk ”- mondja a fiatal építtető. Az ajánlások alapján a kerületi falazathoz a PORFIX P6-650 blokkokat választotta, amelyek nagyobb térfogatsűrűségüknek köszönhetően jó akusztikai tulajdonságokkal, megnövelt nyomószilárdsággal és a hőtároló képesség mellett a diffúzió vízáteresztő képességével is jellemezhetők. gőz. Egy passzív ház számára ez egy érdekes választás, amely lehetővé teszi a nagyobb terhelések által megterhelt falak falazását. A PORFIX-től kezdve az egész épület teljes, beleértve a mennyezetrendszert is. "A mennyezet speciális tömbökből készül, így megengedhetjük magunknak, hogy teljesen a tető alá menjünk. Nagy, nyitott teret akartunk "- írja le J. Vomočil.

Josef Vomočilnak, az igazgatóság első tagozatának tagjának lehetősége volt odafigyelni. "Az energia és a környezet energetikai koncepcióját is be lehet vinni az energiaágazatba. Fontos, hogy az emberek mellett a nap, a nap sem kerüljön el az útból a világon." A PORFIX P6-650 blokkokat választotta, jelentősebb térfogat-tömörségű, igen, erős tulajdonságokkal, megnövelt nyomószilárdsággal és hőtároló képességgel és diffúziós vízáteresztő képességekkel jellemezhető. "A PORFIX-et e kötelezettségvállalás teljes körűen jóváhagyják." Nagy, nyitott teret akartunk "- iris le J. Vomočil.